Ruokatuotteen kehittämispäivä siirretään 24.3.2022 ajankohtaan!
( alkuperäinen päivä 8.2.2022 )

Päivän teemassa paneudumme terveelliseen ruokaan, mitä se oikein tarkoittaa ja miten vastata terveellistä ruokavaliota noudattavan asiakkaan tarpeisiin. Mietimme myös hyviä ruokamatkailutuotteita esimerkiksi liikunta- tai muihin hyvinvointioheispalveluihin.
Päivä toteutetaan pääosin keittiötyöskentelynä.

Päivä on suunnattu matkailu- ja ruokayrityksille, yrittäjille tai työntekijöille,
joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokatuotettaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Päivän aikataulu on:

8.30 ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu
9.00 Aloitus, esittäytyminen ja tervetuloa
9.15-10.00 Teoriaosuus, Olli Takanen Perho PRO
10.00-12.30 Keittiötyöskentelyä
12.30 Lounas
13.30 Keittiötyöskentely jatkuu
15.30 Buffetkattaus valmistelu
16.00 Päivän kertaus ja valmistettujen ruokien nauttiminen yhdessä
17.00 Päivä päättyy ja uudet ideat kotiin ja töihin mukaan vietäviksi

Päivän ohjelma on matkailuyrittäjille ja yritysten työntekijöille maksuton.
Reseptiikka ja muu materiaali on jokaisen osallistujan hyödynnettävissä ja laitetaan osaksi sähköistä oppimisympäristöä.

Huomioimme rajoitukset ja voimassaolevat koronasuositukset ja toimitaan terveysturvallisesti.

Ilmoittautuminen 24.3. pidettävään pajaan on päättynyt.

ILMOITTAUTUMINEN MUKAAN GASTROPAJAAN


Ota mukaasi keittiötyöskentelyyn sopivat kengät.

Essun saa paikan päällä, mutta voit ottaa omankin.

Teemapäivään mahtuu paikan päälle max 20 osallistujaa ja vain 1 osallistuja/yritys.
Kaikki pajamateriaali tullaan lisäämään myös sähköiseen oppimisympäristöön.
Pajapäiviä tullaan järjestämään useampia eri teemoin viiden maakunnan
( Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa ja Etelä-Karjala ) alueella.

Lisätietoja: anne.mikkola@lomalaidun.fi